at-ta'aruf

My photo
Salam muwajahah silmiah. Sekadar mengambil ruang medan dakwah untuk mencetuskan pandangan dan berkongsi maklumat untuk manfaat bersama. Di lahirkan di Tawau Bumi Peladang. Masih lagi menuntut ilmu sebagai persiapan menjadi aktivis dalam membantu menyuburkan syiar Islam yang kini mempunyai harapan besar untuk kembali gemilang. InsyaAllah.

Kem Remaja Islam (KRIS) Kali Ke-5 Bermula...

| Monday, June 14, 2010 |

Antara Modul yang disediakan kepada para pesrta. Dianggarkan seramai 330 pelajar daripada sekolah-sekolah sekitar daerah Tawau menyertai KRIS kali ini.

Selamat berkursus kepada semua peserta. Manfaatkan segala pengisian yang akan diberikan untuk menjadi pelajar muslim yang pintar dan soleh...

'Ke Arah Generasi Pintar Soleh'Info Tambahah :

Awal pagi tadi, pasukan pilihan tempurarus.blogspot berjaya membuka mata dunia yang tidak yakin akan kemampuan pasukan ini. Jerman menunjukkan persembahan terbaik dalam Piala Dunia setakat ini apabila membelasah Australia 4-0 untuk mengungguli Kumpulan D sekali gus memberi amaran kepada pasukan lain. Dua gol pada setiap separuh masa hasil jaringan Lukas Podolski, Miroslav Klose, Thomas Mueller dan pemain gantian Cacau hasil asakan sepanjang 90 minit memaksa Socceroos bertahan sepanjang perlawanan berlangsung.

Masih ada masa lagi untuk memilih pasukan yang terbaik bagi menjuarai Piala Dunia tahun ini. Jom berubah!!! :)


0 comments:

Petunjuk Sepanjang Jalan : Terjemahan Quran Flash

Twitter

Usahawan Muslim

Produk Score A

Pengunjung Budiman

hadirnya sahabat

Curahan Rasa

Mesti Lawat

isu terkini