at-ta'aruf

My photo
Salam muwajahah silmiah. Sekadar mengambil ruang medan dakwah untuk mencetuskan pandangan dan berkongsi maklumat untuk manfaat bersama. Di lahirkan di Tawau Bumi Peladang. Masih lagi menuntut ilmu sebagai persiapan menjadi aktivis dalam membantu menyuburkan syiar Islam yang kini mempunyai harapan besar untuk kembali gemilang. InsyaAllah.

Semakin Hampir...

| Thursday, June 4, 2009 |

Sempat jugak meng'update' blog dalam kesibukan menyiapkan kerja-kerja penerbitan KRIS bersama sahabat2. Hari, da masuk 2 hari bemalm di pejabat ni. Da macm rumah sendiri plak. InsyaAllah, petang ni pulang ke rumah bmalam plak. Di samping jumpa keluarga tersyang, nak tukar jugak pakaian yang da lama tak tukar huhu.


From semakin hampir...

Pengarah Bahagian Penerbitan, khusyuk menjalankan tugas...From semakin hampir...

Bila la baru siap ni, lapaq da...From semakin hampir...

tenang bekerja walaupun letih...


Harap, KRIS kali bjalan lancar. Sahaba2 laen yang tak dapt dirakamkan pada ruangan blog saya ni pun tengah sibuk menyiapkan kerja-kerja terakhir KRIS, buka kerja2 bodoh dalam PAS hehe. Tak sabar rasnya nak bersama adik2 dalam KRIS kali ni. Biasalah, pelapis untuk kelangsungan Jemaah perlu dicari, dan inilah antara platform yang boleh digunakan sepenuhnya...

Selamat bertugas dan menjalankan amanah kepada semua ajk KRIS ke-4....smg senantiasa ikhlas beramal demi ISlam...
0 comments:

Petunjuk Sepanjang Jalan : Terjemahan Quran Flash

Twitter

Usahawan Muslim

Produk Score A

Pengunjung Budiman

hadirnya sahabat

Curahan Rasa

Mesti Lawat

isu terkini