at-ta'aruf

My photo
Salam muwajahah silmiah. Sekadar mengambil ruang medan dakwah untuk mencetuskan pandangan dan berkongsi maklumat untuk manfaat bersama. Di lahirkan di Tawau Bumi Peladang. Masih lagi menuntut ilmu sebagai persiapan menjadi aktivis dalam membantu menyuburkan syiar Islam yang kini mempunyai harapan besar untuk kembali gemilang. InsyaAllah.

Tahniah Chelsea, musnahkan ego MUsuh!!!

| Sunday, August 9, 2009 |

From chelsea championSekadar santai-santai:). Malam tadi pertembungan epik kelab gergasi EPL bertembung untuk mendapatkan perisai komunit sbg pembuka tirai musim baru liga. MU pasukan pilihan bagaimanapun tidak berjaya menewaskan Chelsea walaupun mempunyai pemain yang boleh dikatakan hebat dan sokongan yang ramai seluruh dunia.

From chelsea champion

JUARA BARU

Akhirnya, ketangkasan permanainan Chelsea berjaya mematahkan keegoan penyokong MU walaupun berjaya mendahului pada separuh masa pertama. Boleh cuba lagi tahun depan hehe. Perlawanan yang berkesudahan seri 2-2, memihak Chelsea melalui sepakan penalti yang menyempurnakan semua sepakan berbanding pemain MU gagal sempurnakan dua sepakan. Kecekapan Petr Chech berjaya menghalang sepakan 'remaja' MU, Giggs dan seorang lagi pemain memberi kemenangan kedua Chelsea musim ini, terimah kasih banyak :). Chelsea flying high...

From chelsea champion


0 comments:

Petunjuk Sepanjang Jalan : Terjemahan Quran Flash

Twitter

Usahawan Muslim

Produk Score A

Pengunjung Budiman

hadirnya sahabat

Curahan Rasa

Mesti Lawat

isu terkini